Är du vår nästa Servicetekniker med OVK-behörighet?

5 maj, 2021

Då efterfrågan på våra tjänster ökar, söker vi dig som är servicetekniker inom ventilation och är certifierad OVK.

Om arbetet

Som servicetekniker hos oss på Fläkt Teknik kommer du att få jobba med olika typer av servicearbeten, såsom OVK-besiktningar, injustering av luftmängder, filterbyten, felsökningar och reparationer inom ventilation. Arbetet är till stor del självständigt men du kommer inte att vara ensam, utan ha mycket kontakt med oss, dina kollegor. För tillsammans är vi varandras vardag och tillsammans gör vi Fläkt Teknik till en bättre arbetsplats och därmed också en bättre leverantör av våra tjänster.

Om dig

Du är servicetekniker med relevant utbildning inom ventilation och är certifierad OVK. I din roll är du en viktig person och medarbetare för oss. Du kan ta egna initiativ, arbetar strukturerat och självständigt med de uppdrag du har, du tar initiativ att lära dig nya saker och vågar att prova dina idéer. När du är ute på jobb, företräder du oss på ett ärligt, respektfullt och ansvarsfullt sätt. Du har goda kunskaper i svenska och B-körkort.

Om oss

Vi kan frisk luft. Vi vet att ett bra inomhusklimat lönar sig och skapar en bättre arbetsmiljö. Folk mår bättre, tänker klarare och orkar mer när luften är fräsch och rätt tempererad.

Sedan 1990 har vi projekterat, installerat och driftsatt anläggningar för luftbehandling. Vi har mycket god erfarenhet av olika entreprenadformer; allt från totalentreprenader till partneringentreprenader och med en stor gemensam kunskapsbank, som kommer projekten väl till pass.

Vår serviceavdelning har ett stort antal serviceavtal som sköter om våra kunders fastighetsbestånd. Flera av våra medarbetare har riksbehörighet för OVK eller el- & kylbehörighet. Vi är 70 anställda och finns på Örsholmens industriområde i Karlstad.

Vi vill vara en personlig partner med snabbt fotarbete, kloka lösningar samt en jordnära attityd. Det är sådana vi är som människor och det är så vi hoppas att ni upplever att det är i kontakten med oss. Vi håller garanterat vad vi lovar och vi sätter vår värdegrund ÄRA (Ärlighet Respekt Ansvar) högst på dagordningen.

Din ansökan

Skicka din ansökan med kort, personligt brev och CV till: Magnus Forsberg magnus.forsberg@flaktteknik.se

Urvalsprocessen sker löpande, så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt, dock senast den 15 juni 2021

Fläkt Teknik Entreprenad AB
Sunnanvindsgatan 6
652 21 Karlstad

Postadress
Box 5126
650 05 Karlstad

054-85 30 85
info@flaktteknik.se
LinkedIn
envelopeuserphone-handset