Jobba hos oss

Det är alla vi medarbetare som gör Fläkt Teknik till det vi är. Vi tar alla ett helhetsansvar och hjälper varandra att nå de mål vi satt upp tillsammans. Vi håller det vi lovar och vi sätter vår värdegrund ÄRA - Ärlighet, Respekt, Ansvar - högst på dagordningen. I vår vision står "alla vill jobba hos oss". Vår bransch är av tradition mansdominerad, så för att uppfylla vår vision betyder det tex att vi söker dig som inte är man. Vi söker även dig som är nyfiken på branschen men ännu inte har kompetensen. Vi ordnar det.

Skicka gärna in en spontanansökan med kort personligt brev och CV till vår VD Magnus Forsberg magnus.forsberg@flaktteknik.se även när vi inte har några tjänster ute.

Nu söker vi:

HR-ansvarig (tillsatt)

I rollen som HR-ansvarig kommer du fortsätta att driva samt ha helhetsansvar för frågor gällande hela HR-området. Du kommer också att vara en nyckelperson när det gäller vårt KMA-arbete. Tjänsten är mycket varierande och du kommer att arbeta brett, självständigt samt både operativt och strategiskt. Exempel på arbetsuppgifter är:

 • Implementera och leda årliga HR-processer tex lönerevision, medarbetarundersökningar
 • Upprätta rutiner/policys
 • Förhandlingar med fackliga parter
 • Arbetsrättsligt stöd till våra chefer/ledare
 • Arbetsmiljö, rehabilitering och hälsa
 • Alla delar av rekryteringsprocessen
 • Introduktion
 • Personaladministration
 • Personalaktiviteter
 • Internkommunikation
 • Samordna våra interna och externa revisioner av FR2000 som innebär att vi är certifierade inom vårt kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete. Driva arbetet gällande efterlevnad av vår verksamhetshandbok
 • Ansvara för kontakter med Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Arbetsmiljöverket, företagshälsovård m.m.

För mer information om tjänsten, klicka här...

Anställningen
Tillsvidareanställning som kan inledas med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du få mer information?
Har du frågor om tjänsten kontaktar du Magnus Forsberg: 
0709-44 37 03 eller magnus.forsberg@flaktteknik.se

Din ansökan
Senast den 10 mars 2024 vill vi ha din ansökan. Skicka CV och personligt brev till Magnus Forsberg magnus.forsberg@flaktteknik.se

Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Ansvar och samarbete

Att jobba hos oss innebär att ta stort eget ansvar och att kunna samarbeta. Som montör är dina arbetskamrater både de som är anställda av oss, och de som hör till våra samarbetspartners. 

Som servicetekniker är kundens personal dina arbetskamrater, och med vilka du för samtal om anläggningens status, vilka åtgärder du föreslår etc. Varje vecka träffar du dina kollegor på Fläkt Teknik och dina serviceledare i ett veckomöte.

 

Med alla och överallt

Att ha en kollega som du känner dig trygg och jobbar bra ihop med är värdefullt. Lika värdefullt är det att du kan jobba ihop med alla, inte minst för att byta erfarenheter och sprida kunskap.

Vi har vårt kontor och vår verkstad i Karlstad, och våra projekt och avtalskunder i snart hela Sverige. Det innebär att du kommer att arbeta, och ibland även övernatta, på olika orter. 

 

Utveckling och förvaltning

Förvaltning av goda traditioner är viktigt för oss, att bibehålla vår själ och skapa trygghet och stabilitet. När det gäller utveckling är vi övertygade om att den dagliga nyfikenheten och generositeten oss kollegor emellan är lika viktigt som kurser och utbildning.

Varje år har du ett medarbetarsamtal tillsammans med din projekt- eller serviceledare, där ni samtalar om din och Fläkt Tekniks utveckling och förvaltning. Spara inte alla dina tankar och önskemål till detta enda samtal. Vi uppmanar till en ständig dialog med varandra, i korridoren, på fikat, per telefon, ja alltid. 

Karriär på Fläkt Teknik innebär många olika saker: att du blir specialist på något, utomordentligt bred i din kompetens, en hejare på att bygga kundrelationer, har en tillikauppgift inom ett intresseområde, driver ett utvecklingsprojekt, tar rollen som skyddsombud, eller något annat som bidrar till att Fläkt Teknik räknas som det ledande företaget i branschen. Så ta för dig och dela med dig!

 

ÄRA - Ärlighet, Respekt och Ansvar

Ärlighet, Respekt och Ansvar är våra ledord. Det finns inte alltid checklistor och regler för allt, och eftersom du ofta arbetar självständigt behöver du kunna fatta många beslut utan den sortens stöd. Om du ser ÄRA som ett av dina arbetsverktyg och agerar efter det, så kan du känna dig trygg med att du representerar Fläkt Teknik på bästa sätt. Du måste förstås veta vad det betyder för att ha en chans att verka utifrån det. Vi hjälps åt att definiera och att påminna varandra, det gör vi i alla möjliga sammanhang. 

 

Roligt och trivsamt

Vi vill ha roligt när vi jobbar. Skratt, skämt, och bus är en del av vår kultur. Och det har en vänlig bottenklang. Vi tolererar inte några som helst elakheter, bara kärlek. 

Livet är nu en gång sådant att det rymmer både skratt och gråt, så också på Fläkt Teknik. Både praktiskt och mänskligt ser vi till människans hela tillvaro, och hjälper varandra när vi behöver. Varmt och trivsamt ska vi ha det. Och roligt.

 

Lön och förmåner

Lön och förmåner räcker inte för oss. Vi har bra lön, och vi vill absolut att alla ska få vad de förtjänar i både pengar och förmåner, men det är inte bara därför du ska jobba här. Det ska du göra för att det ger dig meningsfullhet, kamratskap, intressanta uppgifter och utmaning till exempel.

 

Arbetsmiljö

Oavsett var man arbetar ska man som anställd på Fläkt Teknik ha en bra arbetsmiljö. Säkerhet och hälsa går före allt annat. Vi skulle kunna räkna upp arbetsberedningar, utbildningar, mätningar, enkäter, arbetsmiljöronder, medarbetarsamtal, och ledningsbeslut, men det vi vill berätta är att vi agerar, vi gör. Alla och dagligen.

 

Fläkt Teknik Entreprenad AB
Sunnanvindsgatan 6
652 21 Karlstad

Postadress
Box 5126
650 05 Karlstad

054-85 30 85
info@flaktteknik.se
envelopeuserphone-handset