Nu söker vi: HR-ansvarig (tillsatt!)

8 februari, 2024

Om oss

Vi kan frisk luft. Vi vet att ett bra inomhusklimat lönar sig och skapar en bättre arbetsmiljö. Sedan 1990 har vi projekterat, installerat och driftsatt anläggningar för luftbehandling. Vi har mycket god erfarenhet av olika entreprenadformer; allt från totalentreprenader till partneringentreprenader och med en stor gemensam kunskapsbank, som kommer projekten väl till pass. Vi är ca 80 anställda och finns på Örsholmens industriområde i Karlstad. Vi vill vara en personlig partner med snabbt fotarbete, kloka lösningar samt en jordnära attityd. Vi samarbetar för gemensamma resultat och vi tar ansvar för helheten. Vi sätter vår värdegrund ÄRA (Ärlighet Respekt Ansvar) högst på dagordningen.

Om jobbet

I rollen som HR-ansvarig kommer du fortsätta att driva samt ha helhetsansvar för frågor gällande hela HR-området. Du kommer också att vara en nyckelperson när det gäller vårt KMA-arbete. Tjänsten är mycket varierande och du kommer att arbeta brett, självständigt samt både operativt och strategiskt. Exempel på arbetsuppgifter är:

 • Implementera och leda årliga HR-processer tex lönerevision, medarbetarundersökningar
 • Upprätta rutiner/policys
 • Förhandlingar med fackliga parter
 • Arbetsrättsligt stöd till våra chefer/ledare
 • Arbetsmiljö, rehabilitering och hälsa
 • Alla delar av rekryteringsprocessen
 • Introduktion
 • Personaladministration
 • Personalaktiviteter
 • Internkommunikation
 • Samordna våra interna och externa revisioner av FR2000 som innebär att vi är certifierade inom vårt kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete. Driva arbetet gällande efterlevnad av vår verksamhetshandbok
 • Ansvara för kontakter med Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Arbetsmiljöverket, företagshälsovård m.m.

I rollen kommer du arbeta tätt tillsammans med vår ekonomichef och VD. Rollen är fortfarande relativt ny vilket innebär att du själv till stor del kan vara med och påverka samt utveckla den. För att trivas i rollen behöver du vara orädd för att ta dig an nya uppgifter/områden samt vara beredd att hjälpa till där det behövs. 

Din profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom HR/personal eller liknande, alternativt har förvärvat dig motsvarande erfarenheter via arbete. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från brett arbete inom HR och har du arbetat med arbetsmiljöfrågor och/eller KMA så är det meriterande. Som person är du självgående, flexibel, strukturerad och du har en god problemlösningsförmåga. Du uttrycker dig väl i svenska i både tal och skrift och du har förmågan att anpassa din kommunikation till mottagaren. Du är bra på att skapa goda relationer och samarbeten. Du har goda kunskaper i Officepaketet.

Anställningen

Tillsvidareanställning som kan inledas med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du få mer information?

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Magnus Forsberg på tfn 0709-44 37 03 eller via mail till magnus.forsberg@flaktteknik.se

Din ansökan

Senast den 10 mars 2024 vill vi ha din ansökan. Skicka CV och personligt brev till Magnus Forsberg magnus.forsberg@flaktteknik.se

Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Fläkt Teknik Entreprenad AB
Sunnanvindsgatan 6
652 21 Karlstad

Postadress
Box 5126
650 05 Karlstad

054-85 30 85
info@flaktteknik.se
envelopeuserphone-handset