Service på Mio genom Brofastsgruppen

20 december, 2022

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i nära 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. De finns med butiker på över 70 platser i Sverige. 

Brofast AB har sitt säte i Kristinehamn och är verksam inom uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade samt andra lokaler. Bolaget har varit aktivt sedan 1992. De förvaltar 13 stycken Mio butiker runt om i landet från norr till söder.

Brofastgruppen önskar med vårt partnerskap ett samarbete där Fläkt Teknik med våra resurser och gedigna kompetenser ska komma med förbättringsförslag, underhållsplaner/ förebyggande underhåll och energioptimering gällande värme, kyla och ventilation.

Brofast AB vill i möjligaste mån värna om miljön, därav ser de gärna att deras fastigheter slösar så lite onödig energi som möjligt.

Fläkt Teknik är Brofast samarbetspartners när det gäller all service på deras kyl och värmepumpsutrustning samt ventilationsanläggningar. Vi arbetar både förebyggande med löpande underhållsaktiviteter, samt driftoptimering och avhjälper akuta fel som kan uppstå.

Vår serviceavdelning består av yrkesskickliga servicetekniker där flera av dem har riksbehörighet för OVK eller el- och kylbehörighet. 

Servicekoordinator: Lisa Surau

Avtalsansvarig: Markus Johansson

Projektledare: Kenneth Carlsson

Antal butiker:  13 st Mio butiker från norr till söder

Foto: www.mio.se

Fläkt Teknik Entreprenad AB
Sunnanvindsgatan 6
652 21 Karlstad

Postadress
Box 5126
650 05 Karlstad

054-85 30 85
info@flaktteknik.se
LinkedIn
envelopeuserphone-handset