Tillsatt: Vi söker projektadministratör!

21 september, 2023

Uppdatering: Nu är tjänsten som projektadministratör tillsatt! Tack alla ni som kontaktade oss och var intresserade av att jobba här på Fläkt Teknik.


Om oss

Vi kan frisk luft. Vi vet att ett bra inomhusklimat lönar sig och skapar en bättre arbetsmiljö. Sedan 1990 har vi projekterat, installerat och driftsatt anläggningar för luftbehandling. Vi har mycket god erfarenhet av olika entreprenadformer; allt från totalentreprenader till partneringentreprenader och med en stor gemensam kunskapsbank, som kommer projekten väl till pass. Vi är ca 80 anställda och finns på Örsholmens industriområde i Karlstad. Vi vill vara en personlig partner med snabbt fotarbete, kloka lösningar samt en jordnära attityd. Vi håller garanterat vad vi lovar och vi sätter vår värdegrund ÄRA (Ärlighet Respekt Ansvar) högst på dagordningen.

Om jobbet

I rollen som projektadministratör kommer du att ha en viktig uppgift i att stödja och avlasta våra projektledare med administrativa arbetsuppgifter. En av dina arbetsuppgifter kommer att vara att ansvara för att alla projekt förses med rätt dokumentation bland annat genom kvalité- & miljödokument, projekthantering på diverse olika digitala plattformar drift- och skötselsdokument. Dessutom är du den som ser till att dokument och mallar hålls uppdaterade. På Fläkt Teknik anser vi att det är väldigt viktigt att hålla sig uppdaterad genom både interna och externa utbildningar. Du kommer att ansvara för all utbildningsadministration vilket innebär att köpa in utbildningar, boka kurser, skicka kallelser och se till att alla har de obligatoriska utbildningar som krävs inom vår bransch. Du kommer också att hantera utvärderingar efter avslutad utbildning. Att svara i växeln ingår också i arbetet och det gör även ansvaret att se till att kontorsmaterial och köksartiklar är påfyllt. Varje månad har vi kontorsmöte och då är det du som skriver och skickar ut protokoll efter avslutat möte. Det dyker ständigt upp nya spännande uppgifter som behöver roddas och styras upp så du kommer att få hugga in där det behövs. Vi ser alltid till att hjälpa varandra så att vi tillsammans kan nå Fläkt Tekniks uppsatta mål och deadlines.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från att arbeta med administration. Har du även arbetat inom installationsbranschen samt med utbildningsadministration så är det ett plus. Det är viktigt att du är serviceinriktad, trivs med att hjälpa andra, gärna med ett leende och genom att göra det där lilla extra. Du har god kommunikativ förmåga och har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift. Du arbetar strukturerat, har ett stort driv och engagemang och trivs med att arbeta självständigt och ta egna initiativ för att hitta lösningar. Du kommer att ha många kontaktytor internt men även en del externt. Du har goda kunskaper i Office-paketet, har stor systemförståelse och sätter dig lätt in i nya system. I rollen krävs goda kunskaper i svenska och B-körkort.

Anställningen
Du kommer att vara vikarie för vår nuvarande projektadministratör som ska studera. Tillträde så snart som möjligt och i första hand till och med 20240229. Det finns goda chanser till förlängning.  

Vill du få mer information?
Har du frågor om tjänsten kontakta Magnus Forsberg:
0709-44 37 03
magnus.forsberg@flaktteknik.se

Din ansökan

Senast den 17 september 2023 vill vi ha din ansökan. Skicka CV och personligt brev till Sandra Norborg: sandra.norborg@flaktteknik.se

Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Fläkt Teknik Entreprenad AB
Sunnanvindsgatan 6
652 21 Karlstad

Postadress
Box 5126
650 05 Karlstad

054-85 30 85
info@flaktteknik.se
envelopeuserphone-handset