Vi söker servicechef inom ventilation

19 december, 2022

Uppdatering 29 mars 2023: Tjänsten är tillsatt

Om oss

Vi kan frisk luft. Vi vet att ett bra inomhusklimat lönar sig och skapar en bättre arbetsmiljö. Folk mår bättre, tänker klarare och orkar mer när luften är fräsch och rätt tempererad. Sedan 1990 har vi projekterat, installerat och driftsatt anläggningar för luftbehandling.

Vi har mycket god erfarenhet av olika entreprenadformer; allt från totalentreprenader till partneringentreprenader och med en stor gemensam kunskapsbank, som kommer projekten väl till pass. Vår serviceavdelning har ett stort antal serviceavtal som sköter om våra kunders fastighetsbestånd. Flera av våra medarbetare har riksbehörighet för OVK eller el- & kylbehörighet. Vi är ca 80 anställda och finns på Örsholmens industriområde i Karlstad. Vi vill vara en personlig partner med snabbt fotarbete, kloka lösningar samt en jordnära attityd. Det är sådana vi är som människor och det är så vi hoppas att ni upplever att det är i kontakten med oss. Vi håller garanterat vad vi lovar och vi sätter vår värdegrund ÄRA (Ärlighet Respekt Ansvar) högst på dagordningen.

Om jobbet

Du ingår i en arbetsgrupp med två serviceledare, en servicekoordinator och ett tjugotal servicetekniker med olika behörigheter/inriktningar. Som servicechef hos oss på Fläkt Teknik kommer du tillsammans med serviceledarna och servicekoordinatorn att bli en viktig del i arbetet med att leda och utveckla både serviceavdelningens verksamhet och personal. En del av arbetet innebär att utveckla och effektivisera befintliga rutiner för att säkerställa att vi arbetar utifrån vår värdegrund ÄRA och samtidigt levererar en mycket hög servicenivå. Du ansvarar för arbetsmiljöfrågor och håller både medarbetar- och lönesättande samtal. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för uppföljning av serviceavdelningens ekonomi, produktivitet och personal samt hanteringen av kunder, avtal, tidsplaner och fakturering. Du kommer att ha mycket kontakter både internt och externt och du arbetar hela tiden med målet att stötta, utveckla samt att skapa nya affärsmöjligheter. I rollen ingår du i ledningsgruppen och du rapporterar direkt till VD.

Din profil

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från att arbeta som ledare. Du har ett stort engagemang, är närvarande och drivs av att både stötta och utveckla medarbetare och verksamheten. Du har mycket god kommunikationsförmåga, trivs med att ha ett stort kontaktnät samt har förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer. Du är strukturerad, ansvarsfull och serviceinriktad. Rollen kräver att du är flexibel och lätt kan ställa om utifrån verksamheten och kundernas behov. Du har sedan tidigare vana från att arbeta i olika IT-system. I rollen krävs även goda kunskaper i svenska och B-körkort. Teknisk utbildning och/eller erfarenhet inom ventilations-branschen ser vi som meriterande likaså om du tidigare utfört utvecklingsarbete. När du är ute på jobb så företräder du oss på ett ärligt, respektfullt och ansvarsfullt sätt.

Anställningen

Tillsvidareanställning som kan inledas med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du få mer information?

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Magnus Forsberg på tfn 0709-44 37 03 eller via mail till magnus.forsberg@flaktteknik.se

Din ansökan

Senast den 17 februari 2023 vill vi ha din ansökan. Skicka CV och personligt brev till magnus.forsberg@flaktteknik.se

Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Fläkt Teknik Entreprenad AB
Sunnanvindsgatan 6
652 21 Karlstad

Postadress
Box 5126
650 05 Karlstad

054-85 30 85
info@flaktteknik.se
envelopeuserphone-handset