Vi söker serviceledare inom ventilation

19 december, 2022

Uppdatering 29 mars 2023: Tjänsten är tillsatt

Om oss

Vi kan frisk luft. Vi vet att ett bra inomhusklimat lönar sig och skapar en bättre arbetsmiljö. Folk mår bättre, tänker klarare och orkar mer när luften är fräsch och rätt tempererad. Sedan 1990 har vi projekterat, installerat och driftsatt anläggningar för luftbehandling.

Vi har mycket god erfarenhet av olika entreprenadformer; allt från totalentreprenader till partneringentreprenader och med en stor gemensam kunskapsbank, som kommer projekten väl till pass. Vår serviceavdelning har ett stort antal serviceavtal som sköter om våra kunders fastighetsbestånd. Flera av våra medarbetare har riksbehörighet för OVK eller el- & kylbehörighet. Vi är ca 80 anställda och finns på Örsholmens industriområde i Karlstad. Vi vill vara en personlig partner med snabbt fotarbete, kloka lösningar samt en jordnära attityd. Det är sådana vi är som människor och det är så vi hoppas att ni upplever att det är i kontakten med oss. Vi håller garanterat vad vi lovar och vi sätter vår värdegrund ÄRA (Ärlighet Respekt Ansvar) högst på dagordningen.

Om jobbet

Du ingår i en arbetsgrupp med ytterligare en serviceledare, en servicekoordinator och ett tjugotal servicetekniker med olika behörigheter/inriktningar. Som serviceledare hos oss på Fläkt Teknik kommer du arbeta med att leda, planera och fördela det dagliga arbetet på serviceavdelningen. Du hjälper även till med prioritering av arbetsuppgifter utifrån inkomna felanmälningar. I arbetet säkerställer du att befintliga serviceavtal hanteras korrekt, du kommer med förslag på lösningar och förbättringar till våra kunder och kan genom det även se till att vi säkrar upp nya affärsmöjligheter. Du ger tekniskt stöd till både dina medarbetare och kunder. Som serviceledare är du närvarande och ser till att motivera, stötta och utveckla dina medarbetare. I rollen ingår även att vara en viktig del i serviceavdelningens utvecklings- och effektiviseringsarbete. Administration i form av protokoll, fakturering m.m. ingår också i tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som har teknisk utbildning och/eller flerårig erfarenhet inom ventilations-branschen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att leda och motivera andra. Du trivs med att ha ett stort kontaktnät, du är serviceinriktad och har förmågan att skapa samt upprätthålla goda relationer. Du har god kommunikationsförmåga och känner dig trygg med att fatta beslut. Rollen kräver att du lätt kan ställa om utifrån verksamheten och kundernas behov samt att du har god problemlösningsförmåga. Du har sedan tidigare vana från att arbeta i olika IT-system och du utför ditt arbete på ett strukturerat sätt. I rollen krävs även goda kunskaper i svenska och B-körkort. När du är ute på jobb så företräder du oss på ett ärligt, respektfullt och ansvarsfullt sätt.

Anställningen

Tillsvidareanställning som kan inledas med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du få mer information?

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Magnus Forsberg på tfn 0709-44 37 03 eller via mail till magnus.forsberg@flaktteknik.se

Din ansökan

Senast den 17 februari 2023 vill vi ha din ansökan. Skicka CV och personligt brev till magnus.forsberg@flaktteknik.se

Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Fläkt Teknik Entreprenad AB
Sunnanvindsgatan 6
652 21 Karlstad

Postadress
Box 5126
650 05 Karlstad

054-85 30 85
info@flaktteknik.se
envelopeuserphone-handset